Thaise Chi-Wit massage

Chi-wit betekent ‘levensboom’.

Door stress en andere oorzaken kan er veel spanning, pijn en moeheid zijn opgebouwd in de wervelkolom. Daarom is het zo belangrijk dat we leren met de stroom van het leven mee te gaan en bewust in het leven te staan. Zodat het zelfgenezend vermogen in beweging blijft.

De Thaise Chi-Wit massage is een ontspannende rugmassage die tevens zorgt voor meer buigzaamheid. Deze bijzondere massage is een combinatie van verschillende technieken uit Thailand, Vietnam en India. De natuurlijke lichaamsenergie gaat vrijer stromen. Op de mentale conditie heeft de massage een positief effect.

De Chi-wit massage bestaat uit een behandeling van de rug en de achterkant van de benen.

Deze massage duurt ± 60 minuten.

Het uitgangspunt van deze bijzondere massage is de wervelkolom zien als je levensboom. Steeds vaker komen we mensen tegen die hun buigzaamheid kwijt zijn. Dit hoeft niet altijd fysiek te zijn, dat kan het wel worden. Als de energie goed kan stromen door de wervelkolom werkt het door op de organen en harmoniseert deze. De levensenergie stroomt door ons hele lichaam en bepaalt onze vitaliteit, veerkracht en gezondheid. Als deze niet vrij kan stromen kunnen allerlei klachten ontstaan, zoals frustatie, boosheid of andere remmingen.

Chi-wit massage is in principe voor iedereen:

  • Om te ontspannen en in balans te blijven
  • Ter vermindering/verzachting van lichamelijke klachten
  • Gewoon even een moment voor jezelf, om te genieten ter ontspanning!

En natuurlijk voor mensen die preventief hun lichaam en geest gezond willen houden en willen genieten van een heerlijk ontspannende massage!