Sabaaydi Wellness

Kokosstempel massage

Nieuwe tropische variant met warme kokosstempels en aromatische oliën is een afgeleide van de kruidenstempelmassage en is een zeer ontspannende en heerlijk geurende massage.

Four elements massage

Bij de Four elements massage voor voeten en benen wordt u gemasseerd met een warme kruidenstempel, keramische steen en olie. Voorafgaande aan de massage wordt met u afgestemd welk element het beste bij u past of extra aandacht nodig heeft.

Thaise Chi-Wit massage

De Thaise Chi-Wit massage is een ontspannende rugmassage die tevens zorgt voor meer buigzaamheid. Deze bijzondere massage is een combinatie van verschillende technieken uit Thailand, Vietnam en India. De natuurlijke lichaamsenergie gaat vrijer stromen. Op de mentale conditie heeft de massage een positief effect.

Japanse Gezichtsmassage

De Japanse gezichtsmassage is een unieke en bijzondere gezichtsmassage waar een combinatie wordt gemaakt van ontspannende grepen, energetische drukpunten en lymfedrainage. Daarnaast geeft deze massage een huidverbetering. De huid wordt na een aantal massages soepeler, steviger en zachter. Ook te combineren met Voetmassage.